Szolgáltató blog - minden ami a reklámból kimaradt

Ez a blog azért jött létre, hogy demonstráljuk, hogy hogyan lehet hozzájutni a mobilszolgáltatók által forgalmazott készülékekhez kötöttségek nélkül – igaz, hogy más áron, de mégis a piaci ár alatt -, továbbá bizonyos szolgáltatások alternatív lehetőségeire is felhívjuk a figyelmet. Egy különálló rovatban csokorba gyűjtjük a mobil szolgáltatók aktuális tarifacsomagjait, ezek közül kiemelve a legkedvezőbbet, illetve összehasonlítjuk az aktuális ajánlatokat is. Tájékoztatást nyújtunk a jelenleg meglévő, és az újonnan induló szolgáltatások rejtett részleteiről, amik elsőre nem tűnnek komoly dolognak, de a későbbiekben igazán kellemetlenül érintheti Önt.

Friss topikok

elindultunk

2011.09.11. 21:47 | Szegedi elvtárs | Szólj hozzá!


 

Hosszas készölűdés után végre sikerült erőt vennünk magunkon, ezt a blogot - amit régóta terveztünk - végre elindítjuk. Az utolsó löketet végül a "propelleres szolgáltatóval" való küzdelmem adta meg. Ezt a meccset azóta már megnyertem. Főként az elkövetkezendő néhány nap posztjaiban erről is lesz szó.

Tudom, hogy rengeteg blog létezik, mindenféle -gyakran érdektelen, értelmetlen- témában, mégis azt gondolom, hogy ez a téma, amivel most elkezdtünk foglalkozni, sokak számára lehet érdekfeszítő, de főleg hasznos. 
 

Amennyiben kérdésük, megosztanivalójuk akad;

szegedigsm@mobilja.hu

üdvözlettel:

a szerkesztők

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilszolgaltato.blog.hu/api/trackback/id/tr103219426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása